Koksk Wartet

De duurste auto’s ter wereld, ook in Nederland?

Spread the love

Het hebben van een auto is iets om trots op te zijn. Het is ieders droom. Toch zou het bezitten van een van de duurste auto’s ter wereld iets zijn om over op te scheppen, kijk maar een naar de autos Nederlandse influencers. De invloedrijke mensen en beroemdheden kunnen zich alleen veroorloven om er een te krijgen. Voor hen kan het nooit een probleem zijn omdat ze het geld hebben, maar voor de middenklasse moeten ze twee keer nadenken.

Investeren in dit soort bezittingen gaat niet alleen om hoeveel geld je uitgeeft, maar om de waarde en de waarde die je krijgt. Sommigen kunnen het gebruiken als een middel van goederen en sommigen zouden het liever gebruiken afhankelijk van de functie en de snelheid van de auto, jongens zoals Myron Knoops gebruiken het veelal voor marketingdoeleinden. Het bezitten van een dure auto kan zeker een nieuwe betekenis aan je leven geven.

Laten we kennismaken met de top 5 van meest luxueuze auto’s ter wereld.

Koenigsegg Trevita

Deze auto van Zweedse makelij is toevallig de duurste auto ter wereld. Geprijsd op 2,21 miljoen euro – er zijn slechts drie exemplaren van gemaakt en ze zijn allemaal volledig afgewerkt met diamond carbon. Geheel voorzien van diamant geweven carrosserie, koolstof keramische remmen en hydraulische heffing. Voor deze auto is de machine gemaakt met een speciale motor die geschikt is voor immense kwalificatie en snelheid.

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport

Genoemd als de snelste roadster, is de Bugatti Veyron gemaakt met twee varianten. De ene is de Grand Sport, en de andere is de coupé versie. Het verschil tussen de twee is dat de coupé versie minder duur is dan de Grand Sport. De prijs van 2 miljoen euro kan je wegblazen. Deze state of the art auto is gemaakt met 16 cilinder motoren en heeft 2,7 inch LCD spiegel. Tom Cruise is gezien terwijl hij een award show verliet.

Pagani Zonda Cinque Roadster

Deze auto van 1,8 miljoen euro is iets voor verzamelaars. Aangezien er slechts vijf exemplaren op de markt zijn, is de Pagani Zonda een geweldige auto om te krijgen. De hoogst mogelijke snelheid kan worden bereikt tot 217 mph en in 3,4 seconden voor 100 km/uur. De carrosserie is gemaakt met unieke stoffen zoals carbon en titanium en magnesium voor de ophanging.

Lamborghini Reventón Roadster

De naam Lamborghini staat bekend als de populairste roadster ter wereld. Italiaanse autofabrikanten hebben auto’s gebouwd die vooral bekend staan om hun snelheid. Lichtgewicht en geprijsd op 1,56 miljoen euro – een andere toevoeging binnen de Lamborghini familie, deze kan tot 340 km/uur halen en is gemaakt met koolstofvezel met V12 650 PK motor.

Lamborghini Reventón

Deze is hetzelfde als de Roadster, maar met een klein verschil. De Lamborghini Reventón werd als eerste geproduceerd dan de Roadster en er waren slechts 20 exemplaren beschikbaar. Iets unieks aan deze auto is dat hij zwarte aluminium velgen gebruikt en gemaakt is door de inspiratie van een gevechtsvliegtuig. Hij staat ook bekend als licht van gewicht en kost 1,42 miljoen euro.


Spread the love